Thursday, September 23

Chenta Hati! (Part One)

松本潤 (Matsumoto Jun) ...
haha...sangat chenta sama this guy! :)
saya kenal dia dalam Hana Yori Dango (boys over flowers)..tapi versi Japan punya tau!!
sangat la..femes mamat ni..suka sangat2 pada dia..susah nak describe! suka pada cara dia...suka bila dia senyum..gembira bila dia gelak & happy..tapi satu je kureng suka pada mamat ni
"he is addicted to drink"..adoyai!
tapi..takpela..bukan mau kawen pon..bukan islam tuh! hehe...
cuma minat dia..dia la yang selalu cheer me up bila sedey & tertekan dengan kerja.


tengok lakonan dia..adei...macho! latest drama: NatsuNiji..TERBAEK!!!

Sikit info on him (credits to: Drama Wiki)
  • Nicknames: Matsujun, Junji, King [by all Arashi], Jun~Chan, Matsumoto~kun, Do-S
  • Profession: Actor, singer (arashi youngest member)
  • Birthdate: 1983-Aug-30
  • Birthplace: Tokyo, Japan
  • Height: 173cm
  • Weight: 58kg
  • Star sign: Virgo
  • Blood type: A-
  • Family: Older sister
  • Hobbies and interests: Music, DVDs, photography, and reading
  • Specialty: Baseball













P/s: Love-Drug! :P

3 Comment on Script:

SweetyMui2 said...

eh2..gambar bf saye la!hahahaha
saya kipas susah mati dia jugak :D

Choki-Choki said...

haha...kena share masujun dengan semua orang. the whole world la gitu! :P

^akulife^ said...

kipas susah mati arashi jugak..hehe
tapi ichiban aku sho sakurai..

Related Posts with Thumbnails